DANSA XALESTA

Actualmente formo parte también de la compañía Dansa Xalesta, bajo la dirección y enseñanzas de Àngels Hugas, maestrea y especialista en expresión corporal y pedagogía de la danza para niñ@s (premio Rosa Sensat de pedagogía 1994).

 

Ofrecemos nuestros talleres interactivos en los cuales explicamos cuentos a través de la palabra, pero sobre todo mediante la danza y la expresión corporal, utilizando música y elementos escenográficos para enriquecer la experiencia.

 

Completamos nuestra oferta entregando un completo dossier pedagógico, las músicas de las diferentes escenas y materiales relacionados con el tema del taller.

 

Tambíen está disponible en inglés.

 NUESTROS OBJECTIVOS SON:

  • Apropar els infants a la descoberta de l’entorn físic i social través de la dansa i l’expressió corporal.
  • Potenciar el gaudi d’aquest llenguatge artístic             – com a espectador d’un conte narrat tant des de la paraula com sobre tot des de la música i la  dansa.      – com a actor, a la part intercactiva de l’lactivitat: el gaudi de dansar, de moure’s.
  • Desenvolupar l’expressivitat del cos.
  • Educar en valors: a les nostres representacions es fa un èmfasi especial en els valors que incideixen en una millora de la convivencia, la comunicació i la relació amb el medi social i natural. Sensibilització de l’infant en valors com:  Amistat, Responsabilitat, Sensibilitat, Paciència, Respecte, Ecologia…
  • Transmetre els continguts i els valors, importants per a la formació dels infants, a través de llenguatges comunicatius que es complementen i es reforcen mútuament: la paraula, la dansa i la música. Així es transmeten de forma més intuïtiva i global.
  • Ponderar la presencia masculina tant en àmbits educatius com en els artístics relacionats amb la dansa i l’expressió corporal. Permeabilitzar i relativitzar els rols de gènere. Que els infants vegin un altre posible model.
  • (Opcional) Oferir un acostament a la llengua inglesa, en diferents graus d’immersió segons el nivel del grup-classe.
  • Complementar la tasca pedagógica: disposem d’un complet dossier pedagògic per a les escoles.

DOSSIER DANSA XALESTA EL PAU I LES FLORS prom